Despre noi

Bună, eu sunt Andreea!

Hai să-ți povestesc cum a intrat Laeticia în viața mea:

Era o seară caldă, undeva între efervescența străzii, a oamenilor, briza mării, și liniștea vacanței, relaxarea perfectă de vară...

Mă plimbam agale pe străzi înguste, unde din când în când mai zăreai câte un magazin artizanal local.

Și cum ochii-mi căutau frumosul, magicul ca într-o interpretare de circ, mi s-a prins privirea de o vitrină mică, care era practic, încrustată, integrată într-un zid de cărămidă la vedere.

Și piesa centrală, ca într-un concert, era Laeticia, combinația exactă între artă și bijuterie.

Cercul rotund, silueta perfectă, care ilustrează atât de rafinat corpul unei femei, a unei acrobate, pentru că despre asta am aflat ulterior că era vorba.

O trupă de acrobați au fost sursa de inspirație pentru această colecție de bijuterii .

Siluetele lor prinse perfect în numărul lor de scenă și transpuse în aceste opere de artă ne expune magia circului în modul ei pur.

CircuS este prima colecție de bijuterii a designerului Ariadni Kypri. Colecția reprezintă povestea a 10 personalități unice din lumea circului , surprinse in numărul lor de scenă.

O piesă  care poate călători cu tine peste tot în lume asemenea acestor acrobați care performează în toată lumea, nu poate fi decât VERITABILĂ.

Forma corpului, evidențiată cu precădere în fiecare bijuterie, creează dansul subtil al mișcării și te cheamă în lumea ei mereu ori de câte ori o vezi.

Te aștep în lumea magică a Circului, afișează oricare bijuterie Miaart.ro și dăruiește zâmbete!